Бай Хао Інь Чжень “МDMA” — срібні голки з білим ворсом

Чистий весняний нектар із неймовірним присмаком кореня солодкого молодого бамбуку.
У кожному ковтку прозорість ранкової роси та прохолода літньої дощової днини. Аромат делікатний, який ніби віє від посадок акацій, бджолиних вуликів та доноситься через пшеничне поле. Післясмак розчиняється в гужі посаджень дикого мигдалю. Прояснює свідомість, дарує легкість тілу та свіжість думкам. Бай Хао Інь Чжень має дуже інтимний вайб, який відчувається в кожному дотику вуст до піали.

SKU: N/A

Інформація про чай

Країна та місце походження

Китай, Фудін

Дата виробництва

2025р

Смаки

корінь бамбуку мед акації дикий мигдаль

Стан

легкість розчинення інтимність

Способи приготування

Метод Пін Ча
Заварювання у склянці

Метод Пін Ча (традиційне заварювання проливами)

Кількість чаю 5-6 г
Об'єм посуду 130-160 мл
Рекомендований посуд порцеляновий або скляний тонкостінний чайник, гайвань
Температура води 80ºC
Час настоювання 6-8

Заварювання у склянці

Кількість чаю 1.5-2 г
Об'єм посуду 300 мл
Рекомендований посуд тонкостінна склянка
Температура води 80ºC
Час настоювання 2-3 хв із закритою кришкою