Жоугуй “Багряний лист”, («кориця»)
Один з найвідоміших і найбільш улюблених темних улунів в світі. Чай відомий і оцінений вже давно, проте і в наш час вшановується званням “Відомий чай Китаю”. В багатогранному смаку присутні нотки меду, прянощів і квітів. Аромат пряносолодкий. Стан розслаблення і приємної концентрації, приходить радість і тепло. Після чаювання залишається довгий, приємний післясмак.
SKU:
N/A
Інформація про чай
Країна та місце походження
Китай, УІ
Дата виробництва
2024
Смаки
солодка пряність
Стан
розслаблення
радість
концентрація
Способи приготування
Метод Пін Ча
Заварювання у склянці
Метод Пін Ча (традиційне заварювання проливами)
| Кількість чаю | 5-6 г |
|---|---|
| Об'єм посуду | 130-160 мл |
| Рекомендований посуд | порцеляновий або скляний тонкостінний чайник, гайвань |
| Температура води | 80ºC |
| Час настоювання | 6-8 |
Заварювання у склянці
| Кількість чаю | 1.5-2 г |
|---|---|
| Об'єм посуду | 300 мл |
| Рекомендований посуд | тонкостінна склянка |
| Температура води | 80ºC |
| Час настоювання | 2-3 хв із закритою кришкою |