


Бай Му Дань Витриманий («білий піон»)
Глибокий, занурений і розслаблений медитативний стан. Це красивий стан, важливий для переживання, розчиняє в просторі. М’який, ніжний, об’ємний смак. Через відчуття тепла будуть проявлятися смаки яблучних кришенів, присмаки квітки півонії і троянди, персикова солодкавість. Аромати чаю приємні, осінні, сухі, ніби теплий осінній сухий ліс. Чай для відчуття життєдайних основ людської природи.
SKU:
N/A
Інформація про чай
Країна та місце походження
Китай, Фудін
Дата виробництва
2002
Способи приготування
Метод Пін Ча
Заварювання у склянці
Метод Пін Ча (традиційне заварювання проливами)
Кількість чаю | 5-6 г |
---|---|
Об'єм посуду | 130-160 мл |
Рекомендований посуд | порцеляновий або скляний тонкостінний чайник, гайвань |
Температура води | 80ºC |
Час настоювання | 6-8 |
Заварювання у склянці
Кількість чаю | 1.5-2 г |
---|---|
Об'єм посуду | 300 мл |
Рекомендований посуд | тонкостінна склянка |
Температура води | 80ºC |
Час настоювання | 2-3 хв із закритою кришкою |