Бай Му Дань Витриманий («білий піон»)

Глибокий, занурений і розслаблений медитативний стан. Це красивий стан, важливий для переживання, розчиняє в просторі. М’який, ніжний, об’ємний смак. Через відчуття тепла будуть проявлятися смаки яблучних кришенів, присмаки квітки півонії і троянди, персикова солодкавість. Аромати чаю приємні, осінні, сухі, ніби теплий осінній сухий ліс. Чай для відчуття життєдайних основ людської природи.

SKU: N/A

Інформація про чай

Країна та місце походження

Китай, Фудін

Дата виробництва

2002

Способи приготування

Метод Пін Ча
Заварювання у склянці

Метод Пін Ча (традиційне заварювання проливами)

Кількість чаю 5-6 г
Об'єм посуду 130-160 мл
Рекомендований посуд порцеляновий або скляний тонкостінний чайник, гайвань
Температура води 80ºC
Час настоювання 6-8

Заварювання у склянці

Кількість чаю 1.5-2 г
Об'єм посуду 300 мл
Рекомендований посуд тонкостінна склянка
Температура води 80ºC
Час настоювання 2-3 хв із закритою кришкою