Юе Гуан Бай «Біле місячне світло»

Білий чай зі старих дерев гори Алошань – справжній відбиток місячної енергії.

Смак  чаю нагадує солодке, ще тепле тісто з родзинками. Чай дарує живу об’ємну, м’яку свіжість, яка розливається тілом, мов тепле світло, що ллється з повного місяця.

Справжня сила цього чаю — в його ефекті. Це місячна магія, що окутує все довкола, пронизує  м’яким сяйвом, наче світ увесь завмер в блаженстві. Тонке медитативне сп’яніння, подорож у безкраї фантастичні сади. Світ переходить у казку, а чари — в дихання.

SKU: N/A

Інформація про чай

Країна та місце походження

Китай, Юньнань, Алошань

Дата виробництва

березень 2020

Способи приготування

Метод Пін Ча
Заварювання у склянці

Метод Пін Ча (традиційне заварювання проливами)

Кількість чаю 5-6 г
Об'єм посуду 130-160 мл
Рекомендований посуд порцеляновий або скляний тонкостінний чайник, гайвань
Температура води 80ºC
Час настоювання 6-8

Заварювання у склянці

Кількість чаю 1.5-2 г
Об'єм посуду 300 мл
Рекомендований посуд тонкостінна склянка
Температура води 80ºC
Час настоювання 2-3 хв із закритою кришкою